Kerstpakket afnemen

Ben je als Laarbeeks bedrijf op zoek naar een lokaal kerstpakket voor je werknemers? Dan biedt Hét Grote Decemberboek uitkomst. Dit boek kun je samen met een cadeaubon schenken aan je werknemers. Deze cadeaubonnen kunnen de werknemers inleveren bij de bedrijven die in Hét Grote Decemberboek staan. Je bepaalt als bedrijf zelf wat je per persoon uit wil geven aan bonnen. Er komen chique cadeaubonnen van Hét Grote Decemberboek van €10,00 per stuk, zodat de werknemers niet het gehele bedrag bij 1 winkel hoeven te besteden, maar het kunnen verdelen. Zo kunnen ze zelf een lokaal kerstpakket bij elkaar shoppen!

 

Wat moet je hiervoor doen als bedrijf? Niets! Wij regelen het helemaal voor je. Wij leveren een kerstpakket dat we chique aanleveren in een zwarte mooie doos, waarin de catalogus zit en een chique envelop met de cadeaubonnen en een begeleidende brief. De doos wordt voorzien van een mooi gouden lint eromheen. Wij verzorgen ook de gehele administratie voor je. Dus het enige wat je hoeft te doen, is dit mooie Laarbeekse kerstpakket overhandigen aan je werknemers!

 

Wat kost het?
Je betaalt de cadeaubonnen plus een bedrag waarvoor wij het allemaal regelen voor je.
Wij hanteren hierin de volgende tarieven:
Tot 10 werknemers:
€6,00 ex BTW p.p. + bedrag cadeaubonnen (€10,00 per bon incl BTW)
Tot 50 werknemers:
€5,50 ex BTW p.p. + bedrag cadeaubonnen (€10,00 per bon incl BTW)
50 of meer:
€5,00 ex BTW p.p. + bedrag cadeaubonnen (€10,00 per bon incl BTW)

 

Heb jij als bedrijf interesse in een lokaal kerstpakket in de vorm van Hét Grote Decemberboek met cadeaubonnen? Neem dan contact op met GoedeMorgen Media voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar 0492-832182 of mailen naar info@hetgrotedecemberboek.nl.